Është një metodë e thjeshtë për të vendosur foton tuaj të profilit ashtu siç është, mjafton të hapni fillimisht faqen e facebookut.

Lart tek pjesa e linkut, shkruani  “http://mbasic.facebook.com” dhe pastaj provoni të ndërroni foton e profilit.

Ajo do të del e plotë, ndërsa mund të hapni edhe një faqe tjetër në mënyrë që ta hapni profilin tuaj, në mënyrë që menjëherë ta shihni ndryshimin.

Në videon më poshtë do të kuptoni të gjithë hapat si duhet bërë.

Loading...