Rreth 6,000 denarë janë vjedhur nga xhamia “Bashkimi” në fshatin Radolishtë të Strugës.

Siç kumtoi MPB-ja, ngjarja ka ndodhur mes orës 21 e 05 minuta kur një kryerës i panjohur me dhunë e ka hapur dritaren dhe është futur brenda, pas së cilës nga arka e metalit e vendosur në mur i ka marrë paratë dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Ekspertizë në vendngjarje ky kryer Stacioni i policisë Strugë.

Ndërmerren masa për gjetjen e kryerësit.

Loading...