Dita e rradhës e cila është ditë jo pune është 1 maji dita e punëtorëve e më pas vijojnë edhe shumë ditë të tjera të pushimit nga ky muaj, transmeton Zhurnal.mk

Ja lista:

1 maj e martë, dita e punëtorëve
24 maj e enjte Shën Kirili dhe Metodij
15 qershor e premte Dita e parë e Bajramit të madh
2 gusht e enjte, Dita e republikës
8 shtatori e shtunë, Dita e pavarësisë
11 tetor e enjte, Dita e kryengritjes së popullit
23 tetor e martë, Dita e luftës revolucionare
8 dhjetor e shtunë, Shën Kliment Ohridski
25 maj e premte, Dita e shenjtë.

Loading...