Visar Musliu, reprezentuesi i Shpresave të Maqedonisë në futboll, tregon se atmosfera në radhët e ekipit është shumë e mirë dhe në evropian do të shkojnë për të nxjerrë rezultat pozitiv. Sipas tij, Maqedonia në Euro 2017 do të jap maksimumin, pasi ka kapacitet dhe cilësi për të shënuar rezultate të mira. Ndiqeni intervistën me mbrojtësin, Visar Musliun./LajmTV

Loading...