Organizator i protestës për Almirin, Visar Vishka në emisionin Click Plus në televizonin 21 ka pyetur publikisht kush është Boban Iliq që qenka kaq i fortë.

“Këtu nuk janë vetëm punë etnike, por këtu janë gjërat më të thella, dhe krejt unë e pyes nga kjo fuqi e Boban Iliqit që ta dredh një shtet, dhe të jetë më i fortë se partia jonë në pushtet. Kush është ky, kush e mbron kët, dhe cilët njerëz i ka ky në dorë”, pyeti Vishka.

Loading...