“Se në Maqedoni nuk ka jetë për të gjjithë dhe se plotikanet maqedonas të ndihmuar nga BDI
edhe shumë kohë do të diskriminojnë popullin shqipëtar ne RM, shihet më së miri në fondin per inovacione dhe zhvillim teknologjik. Nepermjet ketij fondi u ndahen mjete financiare kompanive të cilat bëjnë inovacione dhe kan ide për zhvillim teknologjikë”, thuhet në reagimin e Aleancës për Shqiptarët.
Sipas kësaj partie, në këtë institucion të punësuarit janë të gjithë maqedon, ueb faqen zyrtare për informata e kanë vetëm në gjuhën maqedone dhe atë angleze, dhe se kompanitë që kanëpërfituar deri tani janë të gjitha maqedone .
“A thua për shqipetarët vetem vizat e punës për në Gjermani janë inovacion ?? Ju lusim të ndiqni videon për tu vërtetuar në teksit e lartë përmendur!!”, ka nënvizuar ASH përmes një postimi të bërë nga dega në Tetovë.

Loading...