Një i punësuar në Postat e Maqedonisë në Manastir dje në mëngjes ka raportuatr se gjatë natës është kryer një vjedhje e madhe me dhunë nga sefi ishin marrë 53 500 denarë.
Hajduti e kishte hequr dryrin nga rrjeta metalike e derës së përparme në zyrën postare, ka hyrë brenda, theu bravën e derës së sipërme të sefit dhe mori paratë.

Policia merr masa për të gjetur kryesin e veprës.

Loading...