Vjen episodi i katërt i “Kafeneja jonë”, shikojini skenat e reja plot humor (Video)

Shikuesit e hit-serialit “Kafeneja jonë” kanë mundësinë ta shohin episodin e katërt të kësaj serie komike.

Platforma Gjirafa.com po vazhdon me transmetimin e episodeve te reja plot humor dhe momente interesante.

Fansat e shumtë të kësaj komedie televizive e kanë mirëpritur rikthimin e episodeve të reja, në të cilat janë ruajtur karakteret dhe janë përfshirë risi.

Krahas interesimit të madh të publikut, entuziazmin e tyre e kanë shprehur edhe vet aktorët që luajnë në këtë serial vendor.

Klikoni këtu për të shikuar episodin e katërt të “Kafeneja jonë”.

Loading...