Uncategorized

Vlon dega e BDI-së në Saraj, kërkojnë drejtori më të majme?!

saraj-696x522

Caktimi i emrave të zv/ministrave nga radhët e BDI-së, ka nxehë edhe më tepër atmosferën në degën e BDI-së në Saraj. Edhe pse pritej që mosdhënia e postit ministror, kësaj dege t’i kompensohet me dy poste zv/ministrash, megjithatë Saraji jo që nuk ka marrë dy por asnjë zëvendës ministër.

Kjo ka shkaktuar reagime të ashpra te anëtarësia.

“Në zgjedhje dolëm dega e dytë, kurse tani na lan pa asnjë post”, thotë për Gazetën Lajm një anëtar i BDI-së nga Saraji.

“Në zgjedhjet e ardhshme do të votojmë ndonjë parti tjetër, e ndoshta çatëher BDI-ja na jep më shumë poste”, ka komentuar një tjetër anëtar. Nga kjo degë kërkojnë më shumë përfaqësim në drejtori dhe instanca të tjerë shtetërore.

To Top