Vlora Reçica, politologe, në emisionin Agora në Lajm TV pohon se zakonisht roli gruas shqiptare asocohet me ndonjë rol konservativ.
Ajo sugjeron se duhet të largohemi nga roli konservativ dhe të fokusohemi në zhvillimin e femrës, në plan profesional.

Loading...