Maqedoni

VMRO-DPMNE: Procesi i çsorosoidizimit ka filluar!

selia vmro

Kanë vazhduar edhe sot përmes një komunikate për shtyp, kritikat e ashpra nga VMRO-DPMNE ndaj LSDM-së, gjoja si dorë e zgjatur e Sorosit.

“LSDM dhe Soros në mënyrë sistemike i korrupton gazetarët dhe mediat, duke shkatërruar kritikën konstruktive, bllokimin paralel dhe pastrimin e proceseve me të kaluar të zezë. Arritja më e madhe e LSDM-së dhe Soros-it është revolucionit të paguar destruktiv’.

Sipas VMRO-DPMNE, LSDM-ja dhe Soros janë një turp dhe fatkeqësi për vendin.

Më 11 dhjetor njerëzit qartë dhe saktë u thanë “jo” të gjitha destruktiviteteve të drejtuar nga i aboluari Zoran Zaev dhe Soros instalimeve penale në Maqedoni. Njerëzit vendosën: Procesi desorosit filloi, thuhet më tej nga VMRO-DPMNE. /

To Top