Nëpërmjet një kumtese ka reaguar partia opozitare maqedonase VMRO-DPMNE duke thënë se “Transporti falas për nxënësit e shkollës së mesme është siguruar në kohën e VMRO-DPMNE-së, ndërsa shkollat e mesme në masë të madhe ishin të ri-konstruktuara në kohën derisa Kryetar Komune ishte Koce Trajanovski”.

“Më saktë, nuk kishte shkollë të mesme ku nuk kishte bërë rekonstruktim. Kur jemi tek fasadat, Shilegovi është është Kryetar Komune i cili promovonte fasadë të shkollës së mesme “Josip Broz Tito” edhe pse ishte bërë para katër viteve. Shilegovi në vend se të lavdërohet me projektet e VMRO-DPMNE-së të japë përgjegjësi për marrëveshjet korruptive të drejtorit të TPSH-së dhe urdhrat brutale të shkeljes së shkupjanëve me ekskavatorë vetëm pse protestuan kundër shkatërrimit të gjelbërimit në Vodno”, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.

Sipas VMRO-së Shilegovi është Kryetari më jo punëtor dhe Kryetar Komune më i pasur në Ballkan që sipas tyre e ka titullin e Kryetarit më të korruptuar./Telegrafi/

Loading...