Kronikë

Vodhi veturën 120 mijë dollarëshe, e shiti për 34 mijë (FOTO)

Një shtetas britanik me origjinë arabe ka bërë një super-vjedhje me anë të një marifeti.

Ai i mori Rolls Royce-n një princi arab dhe e shiti për 34 mijë dollarë.

Ngjarja ka ndodhur në Londër.

Mohammed Humza bëri një kërkesë në departamentin DVLA në Britani duke pretenduar se makina ishte e tij dhe pasi mori çelësat e rinj e shiti makinën.

DVLA duke besuar fjalët e tij nuk bëri verifikimet në kohën e duhur.

Por kur princi arab u kthye nga udhëtimi, u zbulua dhe mashtrimi i madh.

Policia arrestoi mashtruesin deh zbuloi se të njëjti marifet e kishte bërë në të paktën 4 raste.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top