Në gjykatën e Krimeve të Rënda, po zhvillohet seanca për Ervis Martinajn. Po sot, Report Tv siguron detaje nga hetimet për vrasjen në ish-Bllok. Janë zhdukur 2 pistoleta. Gjenden 13 gëzhoja, 10 prej tyre nga pistoleta që dyshohet se është përdorur nga ish-komandoja Marviol Bilo, 3 gëzhoja të tjera janë qëlluar nga dy, një e gjetur një vendngjarje dhe një tjetër e zhdukur. Ngjarja në Bllok zgjati 60 sekonda. Sipas prokurorisë  Martinaj përdor një dokument të Kosovës mund të largohet nëse lirohet nga burgu. Bisedat telefonike, Martinaj komunikon me pjesën tjetër të grupit ku i kërkon që të vijnë të armatosur.

Loading...