Sport

Vujcic do të jetë gati në pranverë: Për Shkupin nuk mendova dy herë

Stefan Vujcic është shprehur i kënaqur që është pjesë e Shkupit. Ai ka premtuar se do të arsyetojnë besimin e dhënë dhe se do të jetë gati për sezonin pranveror.

“Kam ardhur te Shkupi pasi i besova projektit të klubit, prandaj nuk më është dashur shumë për të më bindur. Premtoj se do të jap maksimumin për të arritur qëllimet tona të përbashkëta. Shpresoj se do t’ia kthejmë famën e vjetër që ka pasur. Mjekët më kanë thënë se do të jem gati për fillimin e sezonit pranveror”, tha Stefan Vujcic./lajm

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top