Në orët e mbrëmjes së datës 22 tetor 2018, në Stacionin Policor Vushtrri, ishte raportuar rasti me elemente të veprës penale ‘grabitje’.

Bazuar në deklaratën e viktimës grabitja kishte ndodhur në kohën kur viktima e rastit ndodhej në vendin e saj të punës në një barnatore në Vushtrri, me ç’rast një person i maskuar nën kërcënimin e thikës ia ka grabitur një shumë të hollash prej 150 euro.

“Ndërsa pas një hetimi intensiv dhe dyshimeve të arsyeshme me datën 7 nëntor 2018, hetuesit e Sektorit Rajonal të Hetimeve, kanë identifikuar dhe kanë arrestuar të dyshuarin: G. M., 17 vjeçar, shtetas i Republikës së Kosovës.

Pas procedurave intervistuese, nga ana e prokurorit të rastit i dyshuari është liruar për procedurë të rregullt, ndaj tije do të ngrihet kallëzim penal për vepër penale ‘grabitje’”, thuhet në komunikatë.

Loading...