WhatsApp po heq funksionin e saj ‘unsend’ dhe do të ndalojë së përpjekuri për të fshirë mesazhet e turpshme nga telefonat e përdoruesve të tjerë pas 13 orësh.

Platforma e mesazheve lejon përdoruesit të fshijnë mesazhet, duke përfshirë GIF-të dhe videot, deri në një orë pas dërgimit të tyre.

Kliko per me shume info
App aktualisht shpenzon një kohë të pakufizuar duke u përpjekur për të hequr mesazhet pas kësaj, por tani do të heqë dorë pas 13 orësh.

Ndryshimi do të thotë se mesazhet nuk do të fshihen nga telefonat e marrësve nëse pajisja ishte e fikur gjatë asaj kohe, sipas ëABetaInfo ./lajmifundit.al

Loading...