Facebook është kthyer tashmë në një nga mjetet më të domosdoshme të komunikimit të shumë njerëzve, por gjithashtu është shëndrruar në një nga shkakatarët më të mëdhenj ndarjeve apo minumimi të xhelozive mes çifteve.

Një grua, identiteti i së cilës është ruajtur anonim, i është drejtuar një tjetër gruaje me një kërkesë që më tepër ngjason me një urdhër: Ma hiq burrin nga Facebook!

E akuzuara është përpjekur ta qetësojë akuzuesen, por më kot.

Ajo i ka shpjeguar se e ka thjesht shok në linjë dhe kaq, por zonja xheloze nuk donte t’ia dinte.

E akuzuara i ka kërkuar që të paktën t’ia thoshte me mirësjellje e jo në formë urdhri dhe i ka sugjeruar që në raste të tilla këtë kërkesën t’ia bënte burrit të saj që të ikte nga Facebook dhe jo të tjerëve.

Megjithatë për kënaqësinë e zonjës së shqetësuar “flirtuesja” ia ka hequr burrin!

komunikimi mes dy femrave xheloziakomunikimi mes dy femrave xhelozia2