Po verehen disa ofendime ne FB ndaj Shqiptareve te cilet poi gezohen fitores se Prezidentit Turk , Taip Erdogan Ende miren me historin e te se kaluares Pellazgo-Ilire apo perandorin Osmane. Jemi deshmitar ne ditet e sodit se historija po shkruhet shtrembet nga ata te cilet kan lek dhe po na shesin tek shkau dhe greku

Keta shqiptar qe po ofendojn nuk po e verejn demet Sllaveo – Greke ne Malt te Zi-Serbi-Maqedoni-Shqiperi dhe po miren me shkrime pellazgo -Ilire

Ne I gezohemi fitores se Erdoganit se jemi realista e nuk besojm qe ndonjeher doti kthejm teritoret e Ilireve si Shqiptar por besojm se Erdogani esht ilaqi mai mir kunder Slavo- grekeve qe ponai marin edhe dheun nder kam ne ditet e sodit e ju nuk Poe vereni demet e sodit por po mireni me gjera te large ta Pellazgo- Ilire

Te jeni te bindur ju te cilet mendoni se vetem ju keni mbet Shqiptar te ndershem se ne kombin kur nuk e shesim sod shohim simbrojtje kunder Sllavo-grekeve per ne Shqiptaret e neser ,cili do koft Erdogan qe na sulmon dota kemi armik jo mik

A nuk po e vereni sulmet Greke ne Shqiperij qe edhe ata pak Shqiptar katolik ka Lezha po marin pasaparta Greke e mos te flasim per numrin e ortodoks eve Shqiptar te cilet edhe ne diten e sodit jan para sporteleve greke qe te marin pasaporta

A nuk Poe vereni se asnje politikan I joni nuk Poe ngrit zerin per Mitrovicen e veriut e jo se jo per Presheven- Bujanocin- Medvegjen dhe pergjdo dit poe shesin tokat tona jo Maqedonis jo Malazezeve

Politikanet tan te sodit ideal e kan lekun dhe tagjin dhe vetem fjalit I kan patriotike sa per te na mashtruar per vota

Erdogani shpresojm qe naj ndal sulmet Sllavo- greke e ju meruni me enderat e Pellazgo-Ilire ne po miremi me realitetin e sodem qe po naj marin edhe qet pak dhe Arberore nder kemb armiqet tan.

 

(Status në Facebook i Xhezair Shaqiri, komandant Hoxha)

Loading...