Gazeta Lajm dhe Lajm.Tv kanë zhvilluar një intervistë ekskluzive me Xhezair Shaqirin-Komandant Hoxhën, pas emërimit të tij për këshilltar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe reagimeve të shumta që pasuan ndaj këtij vendimi.
Intervistën e plotë do ta publikojmë në ora 18:00 në ëëë.lajmpress.com dhe ëëë.lajm.tv.
Në këtë intervistë, Shaqiri përmend emrat e katër ministrave të VMRO-së, që thotë se kanë qenë në Tanushë dhe e kanë lutur. Të parin e përmend Bujar Osmanin, si dhe një ministër të VMRO-DPMNE-së pë rtë cilin thotë se posedon dëshmi që e ka thirrë në telefon. Emrat e ministrave në fjalë mund t’i dëgjoni në videon më poshtë:

Loading...