Sport

Xhudo/Hamza Jashari: Për sukseset e mia falënderoj Zotin

I lumtur dhe shumë i gëzuar është kthyer në vendlindje pas suksesit të madh në Kroaci. Hamza Jashari (16 vjec) ka rrëmbyer medaljen e artë në kupën evropiane për kadet në xhudo, që gjatë fundjavës së shkuar është zhvilluar në kryeqytetin kroat, Zagreb.

Pas kthimit nga europiani, Jashari ka dhënë një intervistë për Lajm, ku ka folur për suksesin e fundit dhe garat që e presin gjatë këtij viti.

Lajm:Urime titullin e kampionit evropian për kadetë në Zagreb. Na thoni si i ndjetë kur u ngjitet në piedestal?

Hamza Jashari: Faleminderit për urimet. Është ndjenjë shumë e mirë për çdo sportistë kur të arrin në majën e piedestalit.

Lajm: A keni besuar në medaljen e artë?
Hamza Jashari:
Sa i takon besimit, unë çdo herë besoj në vetën time dhe punën që e bëj në stërvitje. Kjo nuk është hera e parë për mua të arrij në finalen e madhe, sic janë kupat evropiane.

Lajm: Cila luftë ishte më e vështira për ty?
Hamza Jashari:
Në këto gara secila luftë është më e vështirë se tjetra, por mund ta cekim luftën me garuesin rusi.

Lajm: Kë e falënderoni për këtë sukses?
Hamza Jashari
: Për sukseset e mia çdo herë e falënderoj Zotin.

Lajm: Çfarë garash ju presin gjatë këtij viti?
Hamza Jashari:
Aktiviteti më i rëndësishëm për mua gjatë këtij viti do të jetë kampionati evropian, po pse jo edhe garat olimpike për të rinj në Buenos Aires të Argjentinës.

Legjenda:Hamza Jashari, i dyti majtas

To Top