Opinione

Z. Kryeministër, po ju mërzis edhe një herë!

Zoran-Zaev

 

Kryeministër, po ju mërzis edhe kësaj radhe. Jo që ju skeni bërë mjaftueshëm për këta gjashtë muaj që ushtroni pushtetin, por kemi përshtypjen se duhet bërë akoma edhe më shumë për dejtësinë në vendë dhe për të mirën e të gjithëve. Mbajeni mend, për këtë interval kohor jo që nuk gabuat askund por edhe diçka nga ato gabime po që se i shmangni në të ardhmen ajo do të ju bëjë ndihmesë juve . Ju mund të angazhoheni pa ndalur edhe për kompromisin me emrin e vendit, edhe për politik të jashtme respektibile, por çdo gjë do tju shkoj huq nëse ; – Në vazhdimësi nuk synohet drejtësia të arrijë në shoqëri dhe hajnia të ndalet , madje edhe pak nëse nuk do të trasoni shtytjen e kushteve për kthimin e besimit në organet e drejtësisië dhe institucionet e vendit. MBI TË GJITHA nëse në ligjin në procedurë nuk inkorporohen dënimet e çdo individi të dënuar me BURG TË PËRJETSHËM, PËR RIGJYKIMIN E TYRE. Rigjykimi le të konfirmoj verdiktin e fajësisë apo të PAFAJËSISË së tyre. Ju kam thënë dhe po e përsërisë, pa këtë Zoti i Madhëruar nuk do lëshojë mëshirën e Tij për mbarëvajtjen tonë dhe prosperimin e këtij vendi ! Me rerspekt, Qenan Aliu)

To Top