Menjëherë pas përfundimit të seancës gjyqësore për rastin “Mitmarrja”, kryeministri Zoran Zaev ka folur per zgjerimin e koalicionit qeveritar me Levizjen Besa dhe PDSH-ne, shkruan Gazeta Lajm. Ai ka njoftuar se pjese e ekzekutivit do te behet edhe Lidhjen e Romëve të drejtuar nga Amdi Bajrami. Zaev nuk ka zbuluar emrat e ministrave te rinj, duke thene se te njejtit fillimisht do te delegohen nga organet e partive respektive.