Skoplje, 17. oktobra 2017 - Premijer Makedonije Zoran Zaev na konferenciji za novinaer nakon plenarnog panela na Samitu 100 lidera. FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bb

Kryeministri Zoran Zaev, pret që deri në fund të kësaj jave të rrumbullakësohet procesi për datën, pyetjen dhe karakterin e referendumit, shkruan Gazeta Lajm.
“Presim që për këto çështje t’i definojmë deri në fund të javës, bashkë me liderët politikë, pasi që afatet po rrjedhin. Nëse dëshirojmë që t’I arrijmë datat 23 shtator, 30 shtator apo 7 tetor, si data të parapara, pres që gjatë kësaj jave të rrumbullakësojmë procesin për datën, pyetjen dhe karakterin e referendumit” deklaroi Zaev. / Gazeta Lajm

Loading...