Në Gjevgjeli sot do të fillojë ndërtimi i akumulimit artificial HS “Konsko”.

Në fillim të ndërtimit është paralajmëruar, prania e kryeministrit Zoran Zaev dhe ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço Nikollovski.

Loading...