Zaev dhe Orban nuk janë takuar që të bisedojnë për Gruevskin gjatë samitit në Zagreb edhe pse janë ulur në tavolinë të përbashkët.

Në vend të asaj, kryeministri i Maqedonisë është takuar me zëvendëskryeministrin hungarez, por nuk ka informacione se gjatë bisedës është folur për azilin që Gruevski e ka marrë në këtë vend, anëtare e NATO-s dhe BE-së. Sipas asaj që është informuar, temat e bisedimit kanë qenë nga sfera e ekonomisë.

Gruevski prej mesit të muajit të kaluar gjendet në Hungari, pasi në Maqedoni ai u dënua me 2 vjet burg për rastin Tenk.

Loading...