Kryeministri Zoran Zaev në takimin me sektorin e biznesit të Shqipërisë të përfaqësuar nga Oda ekonomike amerikane Am Cham, i ka ftuar ata që të investojnë në Maqedonië, njofton Aktuale.mk.

“Ju ftoj që të gjeni interesin tuaj të biznesit, pikërisht këtu në vendin tonë. Maqedonia posedon potencial të madh ekonomik dhe pozitë perfekte gjeografike” , ka theksuar kryemnistri Zaev./Aktuale.mk/

Loading...