Në ora 18 e 30, kryeministri Zoran Zaev do ta shpalosë emrin e ri të Maqedonisë, respetkivisht marrëveshjen mes tij dhe kryeministrit grek, Aleksis Cipras, shkruan Gazeta Lajm. Prezentimi i emrit të ri do të bëhet përmes një press konference në Qeveri!

Loading...