Një delegacion qeveritar i udhëhequr nga kryeministri Zoran Zaev më 29 dhe 30 maj do të qëndrojnë për vizitë zyrtare në Republikën e Maltës.

Siç njoftojnë nga qeveria, në ditën e parë të vizitës”>vizitës Zaev do të realizojë takim me presidenten e Maltës, Mari Luiz Koleiro Preka, me kryeministrin Josef Muskat, ndërsa më pas do të hapet takimi plenar mes dy delegacioneve qeveritare.

Kryeministri Zaev gjatë kohës së vizitës”>vizitës do të takohet edhe me kryetarin e Kuvendit të Maltës, Anxhelo Faruxhia.