Kryeministri Zoran Zaev në intervistën për Tv24, ka thënë se është ai vetë që vendosë për fatin e ministrave në qeveri, pa marë parasysh a janë të LSDM-së, apo të BDI-së. “Kjo është qeveri e Zoran Zaevit dhe nuk koordinohem me Ahmetin. Nëse dikush nuk është i suksesshëm, kushdo që të jetë, nuk e ka vendin në qeveri”, është përgjigjur Zaev në pyetjen e gazetarit Mishko Ivanov, se a vendos edhe për ministrat e BDI-së, apo koordinohet me Ahmetin, transmeton Gazeta Lajm.
Këtë pjesë të intervistës mund ta përcillni në videon më poshtë nga minuta 55 deri në minutën e 60:

Loading...