Kryeministri i vendit Zoran Zaev ka thënë se pret që prokurori publik Marko Zvërlevski të shkarkohet para zgjedhjeve lokale, ndërsa pret edhe pastrim të listës zgjedhore.

Zaev, këto komente i ka bërë në Krivollak ku po mbahet ushtrimi “Dragoon gardian 17”.
Poashtu Zaev ka thënë se vendi i Maqedonisë është në NATO dhe në familjen evropiane.