ZaiminaVasjari

Dielli po përcëllon,e përderisa në rrugët e qytetit plot beton dita është e papërballueshme, dikush po e shijon vapën. Këngëtarja Zajmina Vasjari nuk e ka problem motin e nxehtë. Në disa fotografi të postuara nga vetë ajo në instagram, përveç se e ka treguar trupin e mirë formuar, ajo ka bërë të ditur se po kënaqet. ë trup si të sajin në ata shkëmbinj, që ndonëse se ka thënë vet Zajmina, duket të jenë diku në brigjet e freskëta të Detit Jon. E veshur me rroba banje të zeza dhe me lëkurë të bonifikuar, e shtrirë në gurët e lagura nga valët e detit, ajo duket si një sirenë. /klankosova.tv

Loading...