Janë mësuar shkaqet për të shtënat dhe vrasjen e katrëfishtë që tronditi Nu Jorkun dhe mbarë botën. Sipas mediumeve botërore, një amerikan 43 vjeçar e ka vrarë vajzën e vetë, fëmijën që e ka lindur me të, si dhe njerkun e vajzës së tij.
Sipas mediumeve, Stiven Pladëll është gjetur i vdekur në Nju Jork dje në mëngjes. Trupi i vajzës së tij 29 vjeçare, Kejti Plladëll dhe njerkut të saj Antonio Fusko, janë gjetur më vonë në hstëpinë e tij në Karolinën Veriore. Aty është gjetur edhe trupi i pajetë i bebes shtatëmuajshë Benet, që ka qenë fryt i incestit mes Stivenit dhe vajzës së tij Kejti.
Tragjedia ka ndodhur dy muaj pasi që Stiven dhe Kejti Plladëll janë akuzuar për incest, pasi që autoritetet kanë zbuluar se babai dhe vajza janë kurorëzuar dhe u ka lindur një fëmijë. /sot

Loading...