Sonte gjatë emisionit “Në Fokus”, në Art Channel, i ftuar ishte Sekretari Gjeneral i Lëvizjes BESA, Zejd Rexhepi. Rexhepi tha se kryetari aktual Afrim Gashi nuk ka pasur aspirata të jetë kryetar, ne kishim aspirata BESA tË ketë sukses e jo individ të caktuar. Afrim Gashi meritone postin e kryetarit, këtë e ka deshmuar edhe si Sekretar Gjeneral dhe njeri qe nuk mund ta tradhëtonte idealin. Qëllimi jonë i përbashkët është ti ruaj vlerat e idealit tonë dhe ta bëjmë të suksesshme BESËn.

Tutje Rexhepi tha se ka digastere që dyert janë të mbyllura për shqiptaret, andaj presim nga Kryeministri ti hape këto dyer dhe të deshmon atë që e proklamon një shoqeëri për të gjithë. Kuadrot e BESËS janë të gatshëm për të udhëhequr me çdo digaster qeveritar.

Loading...