Kosovë-Shqipëri

Zeka-ministrave: Ejani në Kuvend, ose leni çelësat dhe veturat e shkoni në shtëpi

auto_zeka1512575460

Deputeti i Nismës Milaim Zeka ka kritikuar kryeministrin e Kosovës Ramush Haradinaj, për mospjesëmarrjen e të gjithë ministrave në Kuvendin e Kosovës.

Zeka, i ka thënë kryeministrit se nëse vazhdohet kështu do të marrin rolin e opozitës për të shkarkuar këtë Qeveri.

“Kryeministër, tërhiqjau vëmendjen ministrave që të vijnë në Kuvend. Sepse ne jemi mbi juve, kur të dojmë ju rrëzojmë dhe kur të dojmë ju çojmë. E kam shumë seriozisht, Kryeministër ju po vini këtu për të na dëgjuar ndërsa ministrat nuk po vijnë, vetëm atëherë kur por iu teket. Ejani në Kuvend ose lerni çelësat dhe veturat e shkoni në shtëpi”, u shpreh Zeka.

To Top