Kandidati i LSDM-së, Muhamed Zekiri ka filluar një fushatë intensive duke prezantuar idetë e tij dhe plaftormën e partisë për zgjedhjet e 11 dhjetorit.

Zekiri sot ka vizituar disa lagje të Kumanovës të banuara me shqiptarë si dhe fshatin Cerkez, njofton korrespodenti i agjencisë së lajmeve INA.

Ai para banorët shqiptarë është shprehur se opsioni i partisë që i takon është më mi miri në Maqedoni. (INA)

Loading...