Jo, deshtimi i Referendumit kursesi nuk legjitimon vendimarrje ne Parliament, por legjitimon kerkesen per zgjedhje te hershme parlamentare. Ketu qendron friga e Bujar Osmanit dhe Zoran Zaev. Jo friga nga Rusia, Kina apo Senegali, por friga nga opozita.

Fitorja me mbushje kutish, kercenime dhe dhune ndoshta sjell fitore ne Referendum, por jo edhe ne zgjedhje. Thjesht, ashtu si shkrumuan c’do gje, dogjen edhe simpatite Shqiptare per NATO dhe BE.

Loading...