Zekolli: Në Shqipëri festoi Shteti, në Kosovë populli, në Maqedoni festoi partia

 

Festa e Ditës së Flamurit, ne sytë e analistit dhe diplomatit Arsim Zekolli: Ja statusi i plotë.
“Në Shqipëri festoi Shteti, në Kosovë populli kurse në Maqedoni festoi partia!”.

Loading...