Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Armend Zemaj, ka ironizuar me emrin e koalicionit të përbashkët të PDK-AAK-Nisma.

Sipas tij PAN është PAN-kreas i cili është shndërruar në një gjëndërr që kërkon diagnostifikim.

Në një reagim të tij në facebook, Zemaj i cili njëherit është dhe deputet i Kuvendit të Kosovës, ai ka shtuar se zëri i deputëteve duhet të jetë mbi logjiken klanore ndërsa PAN-kreasi kërkon nderyrje kirurgjikale.Për më shumë ja statusi i plotë i tij:

”PAN-kreasi i shëndrruar në një gjendër kërkon të diagnostifikohet. Zëri i deputetëve duhet të jetë mbi logjiken klanore dhe ideologjike e pasqyruar sot në seancen plenare. Themeluesit dhe ideologet të njejte që nga paslufta. PAN-kreasi kërkon nderhyrje kirurgjikale, që të shpëtohet institucioni dhe publiku”.

Loading...