Uncategorized

Zendeli: BESA përkrahë shkarkimin e Zvërlevskit, fajtor kryesor për krizën

ZENDELI

Propozimi për shkarkimin e Prokurorit Publik Marko Zvërlevski i nënshkruar nga Sekretari Gjenerali i Qeverisë Dragi Rashkovski sot arriti në arkivin e Kuvendit. Shumica parlamentare njëzëri deklaroi se do të votojë “për”shkarkimin e tij. Këtë iniciatvë e përkrah edhe Lëvizja Besa.

“Ne si grup parlamentar do ta përkrahim shkarkimin e Prokurorit të përgjithshëm shtetërorë. E vlerësojmë si një nga personat më përgjegjës për krizën dhe situatën të cilën e kemi në sistemin e drejtësisë. Edhe si person edhe si institucion, si prokurori e përgjithshme”, tha Fadil Zendeli, Lëvizja Besa.

 

To Top