Kandidati i Lëvizjes Besa për të parin e Komunës së Likovës, Shaban Zendeli në intervistën e tij dhënë për Lajm TV ka zbuluar projektet dhe idetë e tij në rast se fiton mandatin katër vjeçar për qeverisje lokale.

Loading...