Rajon-Botë

Zënka brutale midis katër grave e tre burrave në mes të rrugës

zenak-1024x523-696x355

Një luftë midis katër grave dhe tre burrave është kapur në kamera. Dy prej njerëzve të përfshirë në zënkë ishin përpjekur për të ndarë të tjerët por që përfunduan edhe vetë në dyluftim.

Gruaja, e cila e nisi e para, shihet e papërmbajtur në dysheme pasi lufta vazhdon rreth saj.

Incidenti ndodhi në qendrën e qytetit Leicester në Britani më 4 shkurt.

Në video, tri gra shihen duke u zënë në dysheme, ndërsa një tjetër duke veshur një fustan të kuq, ndërsa hedh grushta në kokën e një gruaje tjetër.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top