Zeqirija Ibrahimi: Do ta kthejmë besimin e qytetarëve te Komuna (VIDEO)

Zeqirija Ibrahimi, kandidat i Lëvizjes Besa për të parin e Komunës së Çairit, në intervistën e tij dhënë për Lajm TV ka zbuluar idetë dhe projektet për Çairin.

Loading...