Zgjedhjet e 24 prillit 2016 sipas Marrëveshjes së Përzhinos mund të shtyhen për një datë tjetër ose të bëhen bashkë me zgjedhjet lokale në vitin 2017 mëson portali TetovaSot ku sipas kësaj shtyerje BDI mundohet të taktizojë me popullin.

Gjithashtu sonte mund ti jepët fund dhe të ketë  takime në nivele të ndryshme, përfshi edhe takim liderësh, për çështjen e ministrave dhe zv/ministrave në Qeverinë teknike.

Loading...