Andrej Zhernovski ish lider i LDP-së dhe kryetar i komunës Qender dhe Çedomir Sazdovski deputet i pavarur në parlament e që ishte pjesë e koalicionit me VMRO si anëtarë i Grom nga sonte jane pjesë e Komitetit Qendrorë të LSDM-së.

Zhernovski pas zgjedhjes së Goran Milevskit për kryetar të LDP-së është distancuar nga partia derisa Sazdovski i cili në parlament hyri si pjesë e listës së VMRO-së pas formimit të qeverisë së re dhe shumicës parlamentare filloi të deklarohet si deputet i pavarur.

Loading...