Maqedoni

Ziadin Sela krahpërkrah me Adnan Nezirin në Tetovë

received_1989426931341635-696x1135

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela i është mbështetur fushatës së Adnan Nezirit për t’i dhënë përkrahjen e duhur për drejtimin e komunës së Tetovës. Vetë prezenca e Ziadin Selës në Tetovës tregon se Adnan Neziri është opcioni i duhur për të udhëhequr me komunën e Tetovës, për të cilën qytetarët do të jenë bashkëqeverisës për interesat e kësaj komune.

Ziadin Sela dhe Adnan Neziri kanë ecur bashkë krahëpërkrah me banorët për të treguar se opcioni dhe vizioni i duhur për Tetovën është me Aleancën për Shqiptarët. Kjo ishte simbolika e Ziadin Selës për t’u dhënë porosi qytetarëve se Adnan Neziri është i njeriu i duhur për komunën e Tetovës./fol.mk/

To Top