Zjarri ua dogji shtëpinë, familja me katër fëmijë jeton në “shator” (Video)

Zjarri i dogji Shtepinë dhe lotët e 4 vajzave nuk mbarojnë nga tragjedia që ndodhi, kjo Familje brenda natës mbeti në Qiell të hapur pa asnjë shpresë. Shpresa e tyre e vetme janë Shqiptarët bujarë, të bëhemi bashkë për t’i ndërtuar një Shtëpi të re dhe të kthejmë lotët e hidhërimit të vajzave në lot gëzimi. Zoti ju shpërbleftë.

Loading...