Hapje të negociatave për inkuadrim në BE dhe marrje të ftesës për në NATO do të jepte kontribut vendimtar për zbatim të suksesshëm të marrëveshjes historike me Greqinë dhe për ardhmëri më të mirë të qytetarëve të Maqedonisë, tha kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev në fjalimin me temë “Drejt ardhmërisë së përbashkët evropiane të Evropës Juglindore – shembulli i Maqedonisë” në Institutin austriak për marrëdhënie ndërkombëtare (OIP) në Vjenë.

Loading...