????????????????????????????????????

Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev, në intervistën e sotshme për 1tv, tërthorazi ka pranuar se zv.kryeministri Koço Angjushev ka ofrouar dorëheqjen, shkruan Fakte. Zaev megjithate ka thënë se nuk dë pranojë tërheqjen e Angjushevit, pasi sipas Zaev, ka qenë ndonjë nëpunës në firmën ku Angjushev është bashkëpronar, ai i cili ka aplikuar për kredinë nga shteti, dhe kjo, sipas Zaev, shfajëson Angjushevin.

“Unë jam i lumtur kur ata me të cilët punoj flasin për tërheqje kur ka akuza ndaj tyre”- ka thënë Zaev. Angjushev ka qenë cak indisa aferave, në të cilat ai akuzohet se ka përfituar nga grantet qeveritare.