Zyrtarët e BE-së po konsiderojnë një plan për të shtyrë Brexit deri në vitin 2020, raporton British Times.

Kjo ndodhi pasi Gjermania dhe Franca treguan gatishmëri për të rifilluar negociatat për tërheqje për shkak të zhvillimeve politike në Britaninë e Madhe.

Planifikimi i mëparshëm u fokusua në deponimin tremujor të Brexit, nga 29 mars deri në qershor.

Zyrtarët e BE-së po kërkojnë mënyra ligjore për të shtyrë tërheqjen e Britanisë nga BE deri në vitin e ardhshëm.